Kundeservice

Man-fre 10-16

Gullpris – sjekk dagens gullpriser

Hvordan er GullAdams priser?

Prisen for en gullgjenstand avhenger av gullinnholdet og vekten. Gullprisen på det globale markedet er i konstant endring. Dagens gullpris, som vi tilbyr for gull som sendes med GullPakken, finner du lenger ned på denne siden. Du kan også få et inntrykk av våre priser ved å se på eksempler på hva vi tidligere har betalt for gullgjenstander.

Hvor mye er gullet mitt verdt?

3 kr

1 gram

2K

Vårt pris:

I våre butikker og på våre gullturneer, hvor vi reiser fra sted til sted, er prisene vi tilbyr for gull litt lavere. Dette har å gjøre med omkostninger vi har ved denne ekstraservicen, som innebærer at vi er til stede i lokalsamfunnet. Mange foretrekker å komme innom for en prat, og en åpen og gratis vurdering av deres gullsmykker. Vi er glade for å kunne tilby denne tjenesten.

På gullturné og i butikker gjelder egne priser, og er avhengig av gullinnhold, vekt og mengde. Kom og få en gratis vurdering av ditt gull.

Du kan selge gull til GullAdam på tre forskjellige måter:

Gullturné

GullAdam reiser rundt til lokalsamfunn Norge. Her kan du møte våre dyktige takseringseksperter, få en vurdering av gullet ditt og selge det. Du kan helt gratis få en verdivurdering, se hvordan ditt gull blir vurdert og samtidig slå av en prat om gullet ditt.

Da vi har en del omkostninger forbundet med vår gullturné, vil prisen vi tilbyr for gullet ditt være litt lavere enn den prisen du får i butikk og med GullPakken. Gullturneene våre er en service vi tilbyr våre kunder, slik at det skal være enkelt å selge gullet sitt, og at man ikke trenger å reise til nærmeste storby for å selge gull.

Butikker

GullAdam har butikker i Oslo, Bergen, Trondheim, Lørenskog, Ålesund og Vinterbro. Du kan komme innom en av våre dyktige takseringseksperter, få en gratis verdivurdering av gullet ditt og selge det. I tillegg til å selge gull, har du også muligheten til å få svar på spørsmål om gull.

Butikkostnadene er lavere enn ved gullturné. Derfor kan vi tilby en høyere pris på gullet ditt i våre butikker.

GullPakken

Du har også muligheten til å selge gullet ditt via posten med GullPakken. Det eneste du trenger å gjøre er å bestille en GullPakke over telefon eller på våre hjemmesider. GullPakken består av en forhåndsbetalt og forsikret konvolutt som du sender tilbake til oss. Våre erfarne takseringseksperter vurderer dine gullgjenstander og fastsetter en pris på gullet. Om du likevel ikke aksepterer vår pris, sender vi deg gullet tilbake uten ekstra kostnader. Ønsker du å selge gullet ditt til oss, overfører vi pengene til deg innen 48 timer.

Selger du gull via vår GullPakke, får du den høyeste prisen.